Hüseyin GÜNEŞ - Okul Müdürü

1973 yılında Aydın, Bozdoğan’da doğdu. İlkokulu Aydın/Nazilli  Turan ilkokulunda Ortaokulu Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda ve liseyi de Nazilli Teknik Lisesinde tamamladı.

1992  yılında Çukurova  Üniversitesi Eğitim Fakültesini Beden Eğitim ve Spor Bölümünü kazandı ve bu fakültenin "Beden Eğitimi Öğretmenliği" bölümünden 1996 yılında mezun oldu.

1996 Yılı Aralık ayında ESKİŞEHİR İli Sivrihisar İlçesi Göktepe Köyünde görevine başladı.2000 yılında ESKİŞEHİR ili Mihalıççık İlçesi Ahurözü Köyüne atandı.2001-2006 yılları arasında ESKİŞEHİR Orgeneral Halil Sözer Ortaokulu’nda çalıştıktan sonra 2007 yılında AFYONKARAHİSAR Bolvadin Alparslan Ortaokuluna atandı.2008-2013  yıllarında AFYONKARAHİSAR Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesine görev yaptıktan sonra 2013 yılında AFYONKARAHİSAR Merkez Kocatepe Ortaokuluna atandı.2014-2017 yıllarında Okul Müdür Yardımcılığı görevini yaptı.

8 Eylül  2017 tarihinde ABDÜRRAHİM MISRİ ORTAOKULU’na  atanarak görevine başlamış ve halen bu görevini sürdürmektedir.

2018 Kasım ayında Ortaöğretim Genel Müdürlüğü ve Unicef işbirliğiyle Yalova´da düzenlenen Kapsayıcı Eğitim Eğiticiler eğitimine katılmış olup akabinde Afyonkarahisar Merkez, Bolvadin ve Şuhut´ta bulunan Okul Müdür ve  Müdür Yardımcılarına  Kapsayıcı Eğitim seminerleri vermiştir.

Hüseyin GÜNEŞ,  orta derecede İngilizce Bilmektedir.

Evli ve biri kız biri erkek olmak üzere 2 çocuğu vardır.

(272) 214 2400 Eposta